Man kan aldrig lämna några garantier som uppfödare att din hund aldrig kommer bli sjuk, få excellent på utställning, lydnadschampion etc. Det vi gör för att få så bra hundar som möjligt är att vi enbart avlar på friska, mentalt bra hundar som följer rasstandarden.

Vi har inget kösystem i våran kennel. Är ni intresserade av att köpa valp från oss, så har vi ett frågeformulär som vi i första hand önskar att ni besvarar via mail alternativt telefon. Frågeformuläret hittar ni under fliken intresseanmälan valp.

Vi önskar alltid att ha en fortsatt kontakt med våra valpköpare och hoppas ni vill ha det med oss oxå. Vi kommer stå till förfogande för livslång support om det skulle behövas någon gång.

Vi ser gärna att ni gör bph beskrivning ( mentalbeskrivning) på hundar från oss, för att kunna utvärdera vårat avelsarbete. Vi betalar kostnaden för bph om ni gör det tillsammans med resterande kull och ni får tillbaka 1000 kr på köpesumman efter genomfört bph.

Alla valpköpare kommer bli erbjudna valpkurs i mån av tid.

Vi tar inte emot besök för att titta på valparna förrän dom är minst 4 veckor, då valparna och tiken ska ha det lugnt och tryggt förstå tiden.